How to figure out your vacation balances
(11/29/07)

Since we will not have paychecks to refer to when doing vacation selections this year here is how you can figure out how many vacation days you can schedule for 2008.

  1. Ten (10) work days after one full year of continuous service, or,
  2. Twelve and-one-half (12-1/2) work days per year after completion of three (3) years of permanent continuous service, or,
  3. Fifteen (15) work days per year after completion of seven (7) years of permanent, continuous full-time service, or,
  4. Seventeen and-one-half (17-1/2) work days per year after completion of eleven (11) years of permanent, continuous full-time service, or,
  5. Twenty (20) work days per year after completion of fifteen (15) years of permanent continuous full-time service, or,
  6. Twenty-five (25) work days per year after completion of nineteen (19) years of permanent continuous full-time service.
  7. Twenty-seven (27) work days per year after completion of twenty-seven (27) years of permanent continuous full-time service.

Floating Holidays

We all get 4 floating holidays that you schedule along with vacation.

Calculation

  1. 10 + 4 = 14 days
  2. 12.5 + 4 = 16.5 days
  3. 15 + 4 = 19 days
  4. 17.5 + 4 = 21.5 days
  5. 20 + 4 = 24 days
  6. 25 + 4 = 29 days
  7. 27 + 4 = 31 days

All of this is covered in our contract on pages 29 and 30. Our contract is on this website under the current news section. It is listed as contract.

I hope this helps. Happy vacationing!!

sf